Baiatul in varsta de 13 a fost internat in spital in 27 decembrie si operat de apendicita in aceeasi zi.

Elena Firoiu, purt. de cuv. Spitalul Judetean Targoviste: „Apendicita acuta cangrenoasa perforate cu peritonita. Evolutia a fost relativ favorabila pana in data de 3 cand a fost externat”.

O zi mai tarziu, copilul a inceput sa se simta rau, asa ca parintii l-au dus din nou la spital.

Elena Firoiu- purt de cuv Spit Jud Targoviste: „A fost internat din nou in 4 ianurie 2017 pentu complicatii la plaga postoperatorie. Tot in 4 s-a efectuat si o radiografie pulmonara care la momentul respectiv nu indica modificari imagistice semnificative”.

Copilul s-a simtit rau in continuare iar medicul pediatru a stabilit ca are pneumonie si i-a dat tratament. Parintii insa au alta parere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"A facut diferenta doctorii, nu l-au bagat in seama, ii spuneam mereu "dl doctor, uite il doare acolo, il doare in spate".

"A lasa, ca unde a stat pe spate, unde a stat nu stiu ce", a declarat tatal copilului.

 

Ieri, baiatul a pierdut lupta pentru viata. Spitalul a deschis o ancheta interna, iar politia s-a autosesizat si a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si