Nu proba rochii cu prea mult timp înainte de eveniment!

Știați că există femei care încep căutările rochiei de mireasă chiar și cu un an și  jumătate înainte de eveniment? Adevărul este că trebuie să fim prevăzătoare, doar că prea mult timp acordat probării poate fi înșelător.

Citește și: VIDEO- Cum ne dăm seama dacă hainele sunt originale

"Ideal ar fi ca viitoarele mirese să vină în showroom cu minimum șase luni și cu maximum nouă luni înainte de nuntă, pentru a putea vedea atât rochiile din colecțiile trecute, cât și pe cele din colecțiile actuale. În acest mod vor avea suficient timp la dispoziție să își facă o idee și cu privire la modelul care le avantajează cel mai mult."

Specialiștii spun că dacă probarea mai multor rochii de mireasă începe prea devreme, există riscul ca viitoarele mirese să se bulverseze, iar până la momentul plasării comenzii să nu mai știe efectiv ce își doresc.

Alegerea nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri!

Și pentru că întotdeauna trebuie să existe un echilibru, nici miresele care lasă în ultima clipă alegerea rochiei de mireasă nu fac o alegere corectă. Rareori o creație poate fi cumpărată ca atare. Retușurile sunt aspecte care implică, la rândul lor, timp în realizare.

Citește și: 6 sfaturi pentru alegerea unei geci de damă potrivite

 "Miresele care vin în showroom cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă trebuie să fie conștiente de un aspect extrem de important. Singura variantă posibilă în cazul lor va fi aceea de a cumpăra o rochie din stoc, care nu va mai putea fi personalizată în funcție de cerințe."

Nu încerca să copiezi modele scumpe, ca să ieși... mai ieftin!

Rochia de mireasă este o piesă vestimentară cu totul specială, care, deși este purtată o singură dată, creează aminiri pentru o viață. Priviți-o astfel și acordați-i valoarea cuvenită, ne sfătuiesc specialiștii, care nu încurajează una dintre cele mai comune practici: salvarea pozelor de pe Internet și încercarea de a copia modelele respective pe plan local.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: 6 piese vestimentare must-have pentru o toamnă cu stil

"În primul rând, există șanse minime ca rezultatul să fie măcar asemănător cu originalul, pentru că nici mireasa, nici croitoreasa nu au văzut modelul față în față, prin urmare nu au de unde să procure materialele identice. În al doilea rând, o rochie precum cele găsite pe Instagram nu poate costa câteva mii de lei, în contextul în care unele dintre creațiile respective sunt opere de haute couture, cu un preț care trece motivat de 10.000 de euro."

Dacă totuși v-ați atins obiectivul, iar cineva a acceptat să copieze modelul propus, cel mai probabil nu aveți de-a face cu o casă de modă respectabilă.

Adevăratele brand-uri, spun specialiștii, au propiul stil și propriile colecții.

Ține cont de termenul ideal pentru predarea rochiei!

O altă greșeală frecventa pe care o fac miresele este că, din neștiință, acceptă predarea rochiei cu doar una, două zile înainte de nuntă. Este un pas riscant, avertizează designerul Aryanna Karen!

"O astfel de decizie se poate solda cu primirea unei rochii care nu vă mulțumește pe deplin! Termenul corect de ridicare a rochiei este cu minimum o săptămână înainte de nuntă. Ideal cu două săptămâni înainte de marele eveniment!"

Citește și: Care sunt articolele care te ajută să-ți transformi look-ul simplu, într-unul mai stilat? Iată 3 mici secrete ale marilor femei celebre

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

În caz contrar, chiar și dacă vă mai doriți mici retușuri, nu va mai exista timpul necesar pentru a le realiza, iar regretul va fi, cu siguranță, unul uriaș, mai ales dacă v-ați preocupat să plasați comanda la timp.

Evită să arăți modelul altor persoane, odată ce ai plasat comanda!

Deși cel mai probabil zeci de oameni vor roi în jurul vostru în lunile premergătoare nunții ca să vă ajute cu pregătirile, țineți minte un lucru esențial: acest eveniment este CU și DESPRE voi, drept urmare toate deciziile pe care le luați trebuie să fie, întâi și întâi, pe placul vostru. Părerile celor din jur vă pot destabiliza atât de mult, încât să nu vă mai dați seama ce vă doriți, de fapt!

"Așteptați-vă ca și în ceea ce privește rochia de mireasă să primiți o mulțime de păreri, în funcție de gustul fiecărei persoane. Recomandăm să arătați rochia doar părinților, nașilor și domnișoarelor de onoare. Restul invitaților vă vor vedea îmbrăcate direct la nuntă și vor avea, cu siguranță, o surpriză minunată!" 

Citește și: Salopete și pantaloni în tendințe în această vară

Ideal este ca, odată ce ați făcut alegerea, să rămâneți ferme pe poziții și să evitați inclusiv căutarea pe Internet a altor modele de rochii. Mergeți pe instinct și aduceți-vă aminte că ceea ce v-a făcut să comandați creația a fost sentimentul special pe care l-ați avut odată ce v-ați văzut îmbrăcate cu ea!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si