Close sidebar
Close sidebar

Dorel lovește din nou. O firmă de construcții a turnat asfalt, apoi și l-a luat înapoi

Scene nemaivăzute s-au derulat pe o stradă din Hunedoara. O firmă de construcții a turnat asfalt, iar mai apoi, și l-a luat înapoi. Primăria amenință acum cu plângere penală.

Georgiana Balaban,

Întâmplare inedită pe o stradă din Hunedoara.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Locuitorii unei străzi din Hunedoara sunt extrem de revoltați. O firmă de construcții care a turnat asfalt, mai apoi, și l-a luat înapoi, din cauză că nu s-a înțeles la preț cu firmele care se ocupă de canalizare. Acum, primăria amenință cu plângere penală.

Citește si: ”Dorel” a inundat o stațiune

Respectiva firmă de construcții a asfaltat o stradă, apoi și-a luat înapoi asfaltul pe care îl turnaseră recent. Aceste scene incredibile au avut loc după ce constructorul nu s-a înțeles la preț cu firmele care se ocupă de canalizare. Primăria amenință că va face plângere penală.

Ce se va alege de strada din Hunedoara

Muncitorii au depus efort și au turnat asfalt, însă ulterior au fost nevoiți să-l ia înapoi pentru că au existat neînțelegeri între firma de construcții și cea care se ocupă cu toate canalizările de pe stradă. În această ceartă, locuitorii au de suferit, deoarece strada a rămas neasfaltată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește si: Dorel în SUA, șoferi confuzi

Două firme au fost contractate de operatorul de apă din Valea Jiului pentru o lucrare la apă și la canalizare, în orașul Aninoasa. Pentru a putea efectua lucrările necesare, cele două societăți, una din Deva și cealaltă din Hațeg, au fost nevoite să spargă asfaltul de pe o stradă.

Ulterior, după ce și-au terminat treaba, au luat decizia să subcontracteze o a treia firmă, pentru a asfalta la loc strada, și să plătească fiecare câte jumătate din reparație.

Citește si: Trotuar reabilitat, marca Dorel

Lucrurile au decurs normal până în momentul în care a venit factura pentru asfalt: 170.000 de lei de fiecare. Cei doi contractanți nu au fost de acord cu prețul cerut de firma de construcții așa că, astfel că aceștia au decopertat asfaltul turnat și l-au luat înapoi, iar strada a rămas stricată.

Citește si: Tragedie cumplita pentru o familie din Hunedoara! Un bărbat a murit înecat, in încercarea disperata de a-si salva fiul! Băiețelul este încă de negăsit!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI