Vasile Cretu- primarul comunei Cotnari: N-am reusit pana in prezent sa ajung acolo sa vad cum sunt depozitate si ce-i cu ele.

E bine la umbra, domnule primar?! In vreme ce dumneavoastra nu va mai vedeti capul de treaba in racoarea biroului, alimentele care sunt mana cereasca pentru sarmani fierb, in soare, la doar un kilometru distanta!

Vasile Cretu- primarul comunei Cotnari: Cred ca sunt aduse de circa 10 zile, cam asa cred.



De-a dreptul strigator la cer! In pachetele pe care le vedeti sunt, printre altele, conserve de carne de vita, pasta de tomate si ulei! Cum de n-au ajuns la oamenii sarmani?

Vasile Cretu- primarul comunei Cotnari: Azi a plecat de-aici fostul primar, ne-am despartit la ora 8 si ceva de el... Bineinteles ca nu mi-a zis de astea.


VASILE BAIANU- fostul primar al comunei Cotnari: Deci acuma, ca sa cautam vinovati, sincer sa va spun... Asta e.

Delasarea alesilor, actuali sau fosti, e de-a dreptul revoltatoare! Localnicii si-asa necajiti care zilnic rabda de foame, inghit acum in sec si din cauza celor care le-au promis cu fiecare campanie electorala ca ii scapa de saracie.

Daca nu le-a dat la timp, sa raspunda cine nu le-a dat si sa le plateasca sa dea banii oamenilor.

Cine mananca ca sa se imbolnaveasca si sa se duca la spital?

Sa le plateasca, nu poti sa le dai la copii asa ceva!

Dupa vizita jurnalistilor, primarul a luat
atitudine. E drept, nu una la care ne-am fi asteptat!


Spune asa: "A se pastra la loc uscat si racoros, la o temperatura de 4 grade Celsius, pana la o temperatura de maximum 25 de grade Celsius. Erau cu siguranta mai mult de 25 de grade. Erau, da.

Desi uleiul, zaharul, faina si conservele trimise de Uniunea Europeana au stat in soare cu zilele, edilul a considerat ca sunt, in continuare, bune de mancat si le-a dus la racoare.


VASILE BAIANU- fostul primar al comunei Cotnari: Ati mai avea curaj sa mancati conservele alea? Din curiozitate, am sa ma duc si eu sa iau o conserva pentru maica'mea.

Dincolo de harbabura autoritatilor, importanta e sanatatea oamenilor. Mostre de alimente au fost trimise la DSP pentru analize. Abia in doua zile se va afla vor mai fi impartite sau nu. reprezentantii Prefecturii Iasi au declarat ca fac si ei o ancheta in urma careia vinovatii vor fi trasi la raspundere.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si