Cea care a gasit-o pe tanara moarta a fost chiar mama ei. Femeia a gasit usa de la casa incuiata, iar pe tanara prabusita, cu mai multe leziuni in zona abdomenului, produse prin injunghiere.

Mama tinerei este distrusa, spune ca doar cei doi nepoti ramasi de la fata, un baietel de 9 ani si o fetita de 4 ani, o mai tin acum sa nu se prabuseasca. “Erai sufletul lui mama.

Nu am invatat cum sa pot sa merg mai departe fara tine”, a comentat femeia, spunandu-le apropiatilor disperata ca “cineva mi-a omorat copilul”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Principalul suspect in cazul crimei este, conform surselor din ancheta, chiar fostul sot al Andrei, barbatul cu care tanra avea copiii si cu care se afla in proces. Barbatul a fost audiat dupa ce politistii au observat ca este plin de zgarieturi pe fata, dar si pe brate.

Andreea, tanara de 30 de ani, gasita injunghiata in casa, fusese amenintata pe Facebook

Apropiatii au sesizat faptul ca, in urma cu doua luni, Andreea ar fi anuntat Politia ca este amenintata cu moartea de catre un barbat prin mesaje pe o retea de socializare.

Ea a postat si un mesaj pe pagina ei de socializare, in care tragea un semnal de alarma cu privire la un anumit barbat, Marian, care ar fi spus ca este intr-o relatie cu aceasta, lucru negat de tanara.

"Adresez acest mesaj tuturor celor din lista mea de prieteni care accepta o cerere de prietenie din partea unui anume domn Marian Micu.

Nu stiu cine este acest om, cu toate ca nu este sanatos la cap (imi asum dreptul sa-l jignesc)! Probabil e un om frustrat, dar cu siguranta acest om nu este in nicio relatie cu mine, asa cum vrea el sa se inteleaga! Desi imi face o "reclama" de zile mari, nu ma intereseaza nimic din ceea ce are de spus! Un barbat adevarat nu jigneste femeia pe care o iubeste, indiferent de cat de ranit este.... Si mai presus de toate, trecutul unui om nu poate fi judecat din prisma unor fapte sau altele! Suntem un intreg compus din bune si rele! Omule, fii barbat nu idiot!", a scris Andreea pe Facebook, cu doua luni inainte de a fi ucisa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si