Close sidebar
Close sidebar

Strigatul disperat al Laurei! Are 19 ani si vrea sa traiasca!

O tanara de 19 ani din Focsani a fost diagnosticata cu leucemie. Laura Vlad a absolvit cursurile Colegiului Economic ”Mihail Kogalniceanu” din Focsani iar acum este studenta la Universitatea Tehnica ”Gheorghe Asachi” din Iasi.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cum au aflat cumplita veste, prietenii sai din Focsani si din Iasi s-au mobilizat pentru a o ajuta sa se vindece si sa-si continue viata.

Ei au creat si un grup pe Facebook, denumit ”Laura are nevoie de noi”, si au facut apel pentru donarea de sange, cu anumite conditii foarte stricte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Laura Vlad are 19 ani si este studenta in primul an la Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului din Iasi. Ea a fost diagnosticata astazi cu leucemie… haideti sa ajutam un suflet frumos si puternic, o fata zambitoare prin a dona sange! Trebuie sa o vedem sanatoasa din nou! Pot persoane avand greutatea intre 60-100 kg la centrul de transfuzie din Iasi, mentionand pentru cine donati: Vlad Laura Mihaela!”

, au scris prietenii ei pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI