Close sidebar
Close sidebar

STS anunta ca numarul de urgenta 112 a fost apelat de 3 ori pentru Ioan Gyuri Pascu. Medicii au ajuns la artist dupa 28 de minute de la cel de-al treilea apel

Cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu pare departe de ase sfarsi. In timp ce procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul artistului, jurnalistul Catalin Tolontan dezvaluie pe blogul sau ca medicii au ajuns la artist dupa 28 de minute, desi sotia artistului sunase de 3 ori.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit puratatorului de cuvant al SMURD, primul apel al lui Gyuri Pascu a avut loc la 4:46, insa jurnalistii de la Gazeta Sportului au aflat ca a mai existat un apel inainte, la ora 3:26. Ambulanta a recunoscut, insa Serviciul de Telecomunicatii a dezvaluit ca au existat, de fapt, trei apeluri. Ultimul a fost inregistrat la ora 4:42.

"In urma cautarilor efectuate in baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 Bucuresti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastra, si petrecut in data de 26 septembrie anul curent, la orele 03:23, 04:42 si 04:53. Persoana care a efectuat primul apel a anuntat o urgenta medicala, motiv pentru care a fost transferat Dispeceratului de Urgenta al Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov.

Apelanta a revenit precizand ca, deşi la adresă a fost un echipaj de ambulanta, nu stie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat catre acelasi Dispecerat. La ultimul apel s-a anuntat ca starea pacientului s-a agravat, cazul intrand in zona de competenta a ISU – SMURD catre care a fost directionat.

Datele referitoare la codurile de urgenta sunt de competenta agentiilor de interventie”, arata STS.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Astfel, in urma primului apel, cel de la 3:26, medicul sosit la locuinta artistului i-a pus diagnosticul de „atac de panica”.

Dupa aproape o ora, sotia lui Ioan Gyuri Pascu suna inca o data la urgente, apel ascuns de Ambulanta.

La ora 4.53, sotia artistului revine cu cel de-al treilea apel. Primul medic ajunge la 5.10, dupa 28 de minute de la cel de-al treilea apel.

Mai multe detalii despre acest caz pe tolo.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI