Rudele spun că doctorii ar fi de vină că n-au fost în stare, zile-n șir, să-i pună un diagnostic corect. Afecțiunea care a răpus-o era una banală.

Mihaela avea 21 de ani, era studenta în anul 3 la Medicină și, în paralel, urma cursurile unei școli postliceale sanitare. Ironia sorții a făcut ca fata să-și găsească sfârșitul chiar acolo unde și-ar fi dorit să profeseze- într-un spital.

Mama fetei își strigă durerea

”Pe fetița mea nu o mai aduce nimeni înapoi, avea 21 de ani, dar să nu mai pățească nimeni ce a pățit ea. Vii la urgențe și ți se dau două diagnostice greșite”, spune mama fetei.

Din cauza unor dureri groaznice de spate, apărute din senin, dar care se lăsau pe fesa dreaptă, tânăra a mers câteva zile consecutiv la urgențe. De fiecare dată a plecat cu câte o rețetă și cu același diagnostic: lombosciatică. Numai că durerile deveneau de nesuportat, iar cauza ar fi fost alta.

Citeste si: Anchetă la Spitalul Județean din Galați după ce o tânără a decedat

I-a fost pus un diagnostic greșit

”Duminică dimineață, mergând la baie, a descoperit ca o umflătură, un abces perianal.

A patra oară, duminică, am venit iarăși la urgențe. Am chemat salvarea și tot lombosciatică inițial i s-a zis. Dar eu făcându-i o poză cu acest abces i-am arătat doamnei doctor și s-a schimbat la 180 de grade: ”chemați repede chirurgul că fata asta are abces și o să moară.” Acestea au fost cuvintele ei și de acolo a început calvarul”, povestește mama tinerei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: „Mă întreb oare câţi oameni mai trebuie să moară să ne convingem că această pandemie este nemiloasă şi că ne afectează pe toţi?!”

Calvar care a durat vreme de două săptămâni, timp în care fata a fost operată de urgență de două ori. Cu toate acestea organismul ei a început să cedeze treptat, așa că a fost intubată.

Spitalul de Urgență Galați

Spitalul de Urgență Galați

Avea plămânii distruși, iar rinichii nu mai funcționau

Familia tinerei a fost informată că aceasta a suferit un șoc septic, iar în urma complicațiilor apărute, îi fusese afectată funcția hepatică, avea plămânii distruși, iar rinichii nu mai funcționau. Mama povestește că medicii care s-au ocupat de fiica ei nu au știut să-i explice de unde vine infecția:

”Duminică, pe 31, au băgat-o în sala de operație. Luni dimineață m-au sunat că e în stare foarte critică. Nu se știe dacă scapă cu viață. și că este nevoie de o altă operație abdominală pentru care să dau acordul. Vă dați seama că am zis da, că e copilul meu și voiam să-l salvez. Au operat-o și acum două săptămâni, pe vremea asta, m-au sunat că starea e foarte foarte critică și că nu se știe dacă rezistă”.

Citeste si: O tânără de 21 de ani a decedat în timpul operației de rinoplastie. Medicul care a anesteziat-o este judecat pentru omor

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fata s-a stins duminică, pe patul de spital. Răpusă de durere, mama acesteia caută acum explicațiile celor care s-au ocupat de fiica ei.

Ce spun medicii?

”Pacienta a fost internată în spitalul nostru unde a beneficiat de toate îngrijirile medicale și investigațiile necesare. Îngrijiri care au fost adaptate în permanență la modificările clinico-biologice și imagistice apărute pe durata spitalizării”, spune Violeta Șapira, medic Spitalul Județean de Urgență Galați.

Familia fetei dorește să meargă până în pânzele albe pentru a afla adevărul despre moartea tinerei, așa că urmează să depună o plângere la Parchet

Citeste si: Un medic din Botoșani este acuzat de vaccinări fictive. Acesta ar fi cerut și 500 de euro pentru a introduce persoanele nevaccinate în sistem


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si