Close sidebar
Close sidebar

Studentele din toata tara au ajuns prada studiourilor de videochat. Racolarile sunt tot mai agresive, cu promisiunea unor castiguri fabuloase!

Orb sa fii sa nu vezi reclamele inscriptionate pe masini luxoase, parcate sfidator in poarta facultatilor. Reprezentantii acestor institutii pur si simplu nu pot lupta cu fenomenul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 "Nu mi se pare ok. Este o institutie publica de invatamant si nu cred ca ar trebui parcata aici."
"Sunt fete care cad in capcana? Da, cu siguranta."
"Avem asta aici pentru un scop. Sa nu mergem la videochat ci sa mergem, totusi, sa invatam si noi ceva"

Facultatea de Stiinte Economice din Bucuresti e ca o fortareata. Doar ca nu e strajuita de tancurile armatei, ci de bolizii de lux ai studiourilor de videochat, care le promit studentelor ca le scapa de povara saraciei cat ai pocni din degete. Sunt ademenite cu o oferta bomba: 5 mii de dolari lunar plus plata chiriei pe un an.

"Oamenii nu prea mai sunt de acord sa munceasca pentru a ajunge undeva, prefera drumul cel scurt. Si asta e o forma de a ajunge mai repede undeva. Consecintele nu le gandesc, din pacate, ca e bine acum, dar oare maine cum va fi?  Facultatea macar iti ofera o paine si maine"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Una dintre bijuteriile pe patru roti, care costa peste 30 de mii de euro, e parcata sfidator in poarta facultatii.

Alta pe o strada laturalnica, in buza trecerii de pietoni. Stau de o luna acolo, neclintite. Au stergatoarele ridicate si oglinzile distruse, semn ca pe unii... prezenta lor i-a infuriat. Printre studenti, parerile sunt impartite.

 "Nu cred ca ar trebui facut in fata unei facultati, in public. Ar trebui in mediul virtual"

 "Daca aici sunt persoane care accepta astfel de joburi, probabil aici vor face promovarea.

Scopul este sa castigi bani"

"Nu e normal si politia ar trebui sa se sesizeze cred"

Reprezentantii facultatii sustin ca au sesizat autoritatile.

 "Ati reclamat cuiva prezenta masinii asteia aici? Nu eu. Altcineva a reclamat, de la noi din facultate. Si s-a rezolvat ceva? Prima oara, da. A luat-o. Dar acuma e tot aici"  "De cat timp e aici? Pai, are o luna si ceva.

O luna si ceva?"

Autoritatile din capitala nu ne-au raspuns cat de legala e aceasta reclama stradala. Cert e ca strategia da roade si la Iasi. Intr-un reportaj care a fost difuzat la Stirile Kanal D, autoritatile spuneau ca patronii studiourilor au gasit o varianta de a ocoli legea. Pe de alta parte, afacerea de videochat e perfect legala, atat vreme cat nu implica minori si tinerele muncesc cu forme legale.

De altfel, Romania e lider mondial la export de... videochat!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI