Close sidebar
Close sidebar

Studentul din Iasi care si-a injunghiat colegii si a dat foc camerei de camin a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un student din Iasi, care in urma cu doi ani, si-a injunghiat doi colegi si a dat foc unei camere de camin, a fost condamnat la inchisoare pe viata.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurelian Giosan, originar din Roman, si-a injunghiat, in 2015, doi colegi de facultate si a dat foc camerei de camin a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”. Tanarul a primit, joi, sentinta din partea Tribunalului Iasi. Baiatul este acuzat de omor, tentativa la omor, talharie, infractiuni comise sub forma calificata si distrugere.

Decizia nu este defintiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

“Instanta a dispus condamnarea inculpatului Giosan Aurelian la pedeapsa rezultanta de detentie pe viata, pentru comiterea infractiunilor de omor calificat, tentativa la omor calificat, talharie calificata si distrugere.

A fost obligat la plata unor daune materiale de 6.816 lei catre UAIC. De asemenea, a unor daune materiale de 3.600 de lei si a unor daune morale totale de 500.000 de euro catre partile civile”, a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Iasi, Daniel Mirauta, transmite Hotnews.

Sursa foto: bzi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI