Studiul s-a concentrat in mare parte pe persoane care au varsta trecuta de 40 de ani, iar rezultate sunt extrem de interesante. Peste 3.000 de barbati si 3.500 de femei au participat la realizarea acestui studiu.

La final s-a vazut ca persoanele care lucreaza doar 25 de ore pe saptamana in loc de 55 dau un randament mult mai bun in ciuda faptului ca perioada de munca a fost mult mai mica.



Cei care au lucrat 55 de ore au spus la final ca se simt epuizati si extrem de stresati, fata de ceilalti care au lucrat numai 25, a notat profesorul Colin McKenzie de la Universitatea Keio. "Stimularea intelectuala poate depinde de orele de munca. Asta ar putea sa devina o sabie cu doua taisuri si munca in exces poate sa nu dea randament si doar sa provoace stres si oboseala ceea ce duce in timp la distrugerea functiilor cognitive", a spus profesorul pentru cei de la The Times.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si