In articol:
Stufat de miel. De ce ai nevoie:
- 750 grame carne de miel
- 20 fire de ceapă verde
- 15-20 fire de usturoi verde
- Boia
- Oţet după gust
- bulion de roşii
- Mărar
- Sare după gust
- Ulei şi făină pentru rântaş.
Citeste si: Miel la cuptor în stil grecesc. Firptura perfectă pentru masa de Paște
Stufat de miel. Mod de preparare:
Citeste si: Sportul românesc este în DOLIU! Dragoș, un tânăr jucător de rugby, a MURIT la doar 29 de ani- kanald.ro
Ceapa și usturoiul se opăresc într-o oală cu apă. Le înodăm şi le lăsaăm să fiarbă puţin. Bucăţile de carne le prăjim în grăsime sau ulei şi le scoatem într-o cratiţă. În tigaie punem ceapa şi usturoiul.
Citeste si: Ciorbă de miel, cea mai delicioasă rețetă pentru Paște
Pregătim un rântaş din ulei şi făină, presărăm boia de ardei, apoi stingem cu puţină zeamă în care a fiert zarzavatul.
Citeste si: Carne de miel: S-a aflat adevărul! Este sau nu toxică?
Când mâncarea a scăzut şi s-a format un sos ca o smântână subţire, adăugăm mărarul tocat mărunt şi dăm la răcorit.
Stufat de miel, reţeta din cartea de bucate a lui M. Sevastos