Close sidebar
Close sidebar

Substante anabolizante ascunse printre nuci, descoperite de politistii de frontiera in bagajul unui bulgar

Doua mii de tablete si zece fiole cu substante anabolizante, ascunse printre nuci, in bagajele unui cetatean din Bulgaria, au fost descoperite, in noaptea de duminica spre luni, de catre politistii de frontiera, barbatul in cauza fiind amendat cu 30.000 de lei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cetateanul bulgar, in varsta de 30 ani, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, din judetul Galati, pentru a intra in tara, in noaptea de duminica spre luni, conducand un autoturism marca Fiat, inmatriculat in Bulgaria, potrivit unui comunicat, transmis luni, de Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.

In urma controlului de frontiera efectuat, o echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit, ascunse in bagajele personale ale cetatenului bulgar, intr-o geanta cu nuci, 2.000 tablete OXAVER si 10 fiole de cate 10 ml TESTOSTERON P, substante anabolizante.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Conform prevederilor legale, substantele, inscrise pe lista substantelor dopante cu grad mare de risc, au fost confiscate.
Totodata, barbatul in cauza a fost amendat cu 30.000 de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI