Close sidebar
Close sidebar

Sume uriașe pentru un post de asistentă în cadrul Ambulanței Neamț

Șase mii de euro șpagă, suma pe care o oferă un viitor asistent la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț.

Diana Puiu,

Sume uriașe pentru un post de asistentă în cadrul Ambulanței Neamț

[Sursa foto: ziare.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din cuprinsul interceptărilor rezultă că aceste persoane au dat câte șase mii de euro pentru a primi un post la ambulanța Neamț, deși nu s-au pregătit pentru concurs.
Asta arată motivarea dată de Tribunalul Bacău în cazul arestării preventive a directorului de la Ambulanța Neamț, dar și a două asistente.

Citeste si: Fugarul Sorin Oprescu rămâne în arest, la Atena. Fostul primar al Bucureștiului a depus o nouă contestație

Femeile au declarat anchetatorilor că au completat acele formulare de teamă că managerul le va da afară și își vor pierde locul de muncă dacă nu fac ce li se cere.

Judecătorii Tribunalului Bacău au dispus arestarea a trei cadre medicale pentru 30 de zile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Percheziții de amploare la o grupare care obținea certificate false anti-Covid

Percheziții la o grupare care obținea certificate anti-Covid false

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Timişoara fac, joi dimineaţă, cinci percheziţii în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, într-un dosar care vizează o grupare specializată în obţinerea, în fals, de certificate de vaccinare anti-COVID.

Citeste si: În ce penitenciar va fi închis Sorin Oprescu. Fostul primar al capitalei a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Joi dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice şi Serviciul de Combaterea Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurorii DIICOT, S.T. Timişoara, fac 5 percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, la 3 persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, zădărnicirea combaterii bolilor, fals informatic şi fraudă informatică, informează News.ro.

Citeste si:  VIDEO- Procuratura Anticorupție anunță reținerea lui Dodon. Fostul președinte al Moldovei este acuzat de corupție și trădare de patrie

" Din investigaţiile efectuate  a reieşit că, în perioada 2021-2022, membrii grupării infracţionale, aflaţi în legătură cu diverşi medici, ar fi intermediat obţinerea, în mod ilegal, de certificate care atestă vaccinarea anti Covid-19, pentru mai multe persoane interesate, în schimbul unor sume de bani. Pentru a obţine un certificat de vaccinare valid, însă fără a i se fi administrat efectiv vaccinul, o persoană interesată ar fi plătit membrilor grupării sume cuprinse între 300 şi 400 de euro, banii fiind încasaţi personal de către oamenii de legătură ai medicilor şi predaţi acestora", arată Poliţia Română.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI