Close sidebar
Close sidebar

"Sunt distrusa cand ma uit in oglinda". Drama unei mame, cu trupul plin de vanatai si cu sanii taiati

O femeie de 30 de ani care s-a supus unei mastectomie preventive a dezvaluit public cum ii arata trupul dupa o astfel de operatie. Desi este plina de vanatai, aceasta sustine ca invata pe aceasta cale sa se iubeasca din nou.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Christina Pacitti, 30 de ani, din Edinburgh, a descoperit ca are gena BRCA1 si a decis sa isi faca mastectomie preventiva pentru a-si putea vedea copiii mari.

Femeia sustine ca a ajuns sa isi iubeasca mai mult corpul, dar se simte vinovata ca exista posibilitatea sa fi transmis gena cancerului si copiilor sai.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mastectomia preventiva este o interventie de extirpare a tesutului mamar sanatos cu scopul de a reduce riscul de dezvoltare a unei tumori la acest nivel.

Christina si-a taiat ambii sani sani si si-a reconstruit. "Cand am vazut cum imi arata corpul dupa remodelarea corporala prin liposuctie am avut impresia ca am fost lovita de un camion.

Mi s-a scos grasime de pe coapse si de pe abdomen pentru a mi se reconstrui sanii. In ultimii 7 ani, corpul meu a trecut prin multe: doua sarcini, doua nasteri si doua operatii majore. In unele zile, sunt absolut distrusa cand ma privesc in oglinda. Alteori, reusesc sa fiu puternica. Sunt binecuvantata cu doi copii frumosi", a declarat ea pentru Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI