Close sidebar
Close sidebar

"Sunt un om bun. Vreau să te ajut" A salvat o femeie de la sinucidere! Tânăra voia să se omoare în fața soțului și a copilului

Un bărbat a reușit să salveze o femeie de la sinucidere. Tânăra, în vârstă de doar 20 de ani, plănuia să își pună capăt vieții în fața copilului și a soțului.

Elena Tasca,

A salvat o femeie de la sinucidere

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul șocant care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a petrecut într-un mall din Botoșani. O tânără mămică și soție, în vârstă de doar 20 de ani, amenința că își pune capăt vieții în fața bărbatului și a copilului. Din fericire, un bărbat a intervenit și a reușit să o convingă pe femeie să nu recurgă la gestul macabru, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Mămică de 20 de ani, salvată în ultimul moment de la sinucidere

Incidentul cutremurător s-a petrecut la un mall din Botoșani. Tânăra în vârstă de 20 de ani amenința că se aruncă de pe scara de incendiu, chiar în fața copilului și a soțului.

Citește și: Un fermier și-a ucis două angajate și le-a dat mâncare la porci! Copiii victimelor sunt îngroziți: "Mama mea a murit de o moarte dureroasă"

Printre martorii la scenele macabre, în care femeia spunea că se omoară, s-a aflat și un bărbat, președinte al unei asociații umanitare.

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Aflat la capătul scărilor de incendiu, bărbatul a vorbit cu femeia pentru a o convinge să nu recurgă la gestul nebunesc, în timp ce soțul acesteia apela la numărul de urgență 112 pentru a căuta ajutor. Bărbatul a reușit, iar femeia nu și-a dus la capăt gestul disperat. 

Eram prin zonă şi am văzut că era acolo sus, că vrea să se arunce. Am stat pe scările de jos, am convins-o prin natura faptului a ceea ce fac eu cu asociaţia, am spus sunt un om bun, nu vreau să-ţi fac rău, vreau să te ajut. Mă bucur că am reuşit să evit un dezastru, a declarat bărbatul care a intervenit pentru a o salva pe femeie, președinte al unei asociații umanitare.

Citește și: Un ieșean a dat foc casei părinților cu ei înăuntru! I-a lăsat pe drumuri pe pensionari și a ajuns la spital cu arsuri

După incident, tânăra a fost transportată la secţia de psihiatrie a Spitalului Județean din Botoșani. Potrivit primelor informații, aceasta s-ar afla în proces de divorț și a recurs la gestul nebunesc după ce ar fi fost amenințată.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI