Close sidebar
Close sidebar

Super-promoţii la calculatoare şi laptopuri de gaming

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dacă ai aşteptat cu nerăbdare perioada de Black Friday ca să-ţi cumperi un PC sau un laptop de calitate la o promoţie excelentă, veştile sunt cum nu se poate mai bune: Altex ţi-a pregătit în noiembrie oferte una şi una. Tot ce ai de făcut este să arunci o privire, să te decizi asupra modelului pe care îl preferi şi să îl achiziţionezi la un super preţ.

Primul lucru pe care ar trebui să îl iei în calcul înainte de a lua decizia de cumpărare este cum vei folosi calculatorul şi spre ce fel de produs îţi doreşti să te orientezi: te interesează un pc de gaming, un sistem cu desktop sau un all-in-one? Te îndrepţi spre partea de calculatoare ieftine sau vrei şi funcţii avansate şi calitate superioară? Dacă te pasionează jocurile, este cazul să te axezi pe calculatoare de gaming, acestea fiind cele care se vor potrivi cel mai bine nevoilor tale.

Calculatoarele de gaming fac parte din gama high-end şi oferă performanţe superioare, necesare gamerilor pasionaţi.

Au placă video de calitate excelentă, rezoluţie foarte bună şi memorie generoasă, iar caracteristicile tehnice le permit să reacţioneze foarte rapid, ceea ce e un mare avantaj atât când te joci, cât şi atunci când vrei să rulezi alte aplicaţii şi programe.

Procesorul acestor tipuri de calculatoare este unul foarte puternic, fiind special dezvoltat pentru multitasking. Componentele rezistă în timp, astfel încât să poată fi utilizate pentru orice joc, inclusiv cele care sunt abia în stadiu de lansare, ceea ce înseamnă că nu vor rămâne prea curând în urmă cu tehnologia.

Aproape fiecare componentă poate fi uşor înlocuită individual, aşa că vei putea folosi calculatorul o perioadă îndelungată, fără să fie nevoie să cumperi altul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În funcţie de nevoia ta de mobilitate, poţi alege un sistem PC gaming sau un laptop – acesta din urmă îţi oferă avantajul de a putea să te joci şi când călătoreşti sau să te poci aduna cu prietenii la un LAN Party.

Black Friday este cel mai bun moment să cauţi PC-uri de gaming ieftine, însă ţine cont de faptul că preţul va fi oricum uşor mai mare decât cel al calculatoarelor obişnuite, deoarece cumperi un produs cu specificaţii deosebite.


În lista pe care ţi-am pregătit-o am ţinut cont atât de capacităţile produselor, cât şi de raportul deosebit de bun calitate-preţ. Bineînţeles, în afară de recomandări te poţi orienta şi către alte produse – de exemplu, poate eşti fan Lenovo sau îţi doreşti un laptop Dell, caz în care vei găsi, de asemenea, variante tentante. Nu mai căuta calculatoare second hand, fiindcă în oferta actuală găseşti calitate la preţuri imbatabile:

-       Laptop Gaming Asus Rog Strix Scar GL703GE-EE032 – are o reducere bună şi o calitate superioară, fiind gândit astfel încât să îţi ofere avantaje clare atunci când te joci. Este optimizat pentru a-ţi oferi un avantaj competitiv in jocuri de tip FPS cum ar fi Counter-Strike, Overwatch şi Team Fortress. Te vei bucura pe deplin de puterea celor mai recente procesoare Intel Core™ i7 şi a soluţiilor grafice NVIDIA GeForceGTX din Seria 10 cu un ecran ultra-rapid, tactat la 144Hz, de nivel IPS. De asemenea, beneficiezi de viteză îmbunătăţită şi consum redus de energie cu ajutorul celor până la 32GB de memorie RAM DDR4 la 2400MHz. Laptopul e dotat cu o soluţie de stocare SSD de 512GB.

-       Sistem PC Gaming Asus Rog Huracan G21CN-RO008T – acest pc gaming Asus e conceput cu o carcasă cu aspect asimetric şi dispune de un capac lateral pliabil, cu sistem de prindere magnetic ce, odată deschis, îmbunătăţeşte fluxul de aer din sistem şi permite accelerarea performanţelor procesorului şi plăcii video. Ambele panouri laterale se deschid pentru a-ţi oferi acces rapid la componentele interne, atunci cand doreşti să adaugi cele mai noi componente hardware. Huracan este dotat cu procesoare până la cele mai recente Intel Core i7-8700 de Generatia a 8-a, ce includ mai multe core-uri faţă de generaţia anterioară pentru performanţe îmbunătăţite în cazul sarcinilor de utilizare intensă. De asemenea, sistemul beneficiază de cea mai avansată placă video pentru jocuri, bazată pe arhitectura revoluţionară Nvidia Pascal, care oferă un nivel de performanţă de trei ori mai bun decât al plăcilor video din generaţiile anterioare. E o alegere bună dacă te decizi să mergi pe varianta de desktop pc.

-       Laptop Gaming HP Pavilion 15-bc414nq – vine cu un preţ foarte scăzut pentru gama de computere de gaming. Vei avea parte de un laptop de calitate superioară, cu procesor Intel Core din generaţia a 8-a, afişaj full HD, placă grafică Nvidia GeForce GTX 1050 şi funcţie de încărcare rapidă – 50% în doar 30 de minute. Ca memorie, laptopul beneficiază de 8 GB de RAM.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

-       Laptopurile MSI sunt variante extrem de calitative şi performante. Dacă eşti în căutarea unui chilipir din punct de vedere preţ, te poţi orienta către modelul GF63 8RC, cu procesor Intel Core i7-8750H până la 4.1 GHz, afişaj 15.6" Full HD, 8GB de RAM, şi placă Nvidia GeForce GTX 1050 4GB. Varianta fără compromisuri de buget, care îţi oferă o experienţă superioară, este GS65 Stealth Thin 8RE, cu procesor Intel Core i7-8750H până la 4.1GHz, ecran 15.6" Full HD, 16GB de RAM, SSD de 256GB şi placă grafică Nvidia GeForce GTX 1060.

Alege-ţi calculatorul care se pliază cel mai bine pe ceea ce cauţi ca funcţii şi buget şi pregăteşte-te să câştigi de acum înainte toate jocurile.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI