Close sidebar
Close sidebar

Super reportaj! El este Calin Ion, romanul abandonat care le face bucurestenilor viata mai frumoasa!

Numele lui este Calin Ion, are 30 de ani si isi castiga existenta cantand printre blocuri cu o statie dupa el, intr-un spectacol de karaoke.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistii de la vice.com au petrecut o zi cu el si au scris un super material pe care l-au publicat pe site-ul lor. Drama lui a inceput inca din copilarie, cand a fost abandonat de parinti si a crescut in centrele de plasament din zona Moldovei. A fost plimbat intre mai multe dintre ele, dar la un moment dat a fost nevoit sa le paraseasca.

Acum locuieste in Iasi, in cartierul Dallas, intr-un adapost improvizat, dar merge din oras in oras sa ii bucure pe oameni cu muzica lui. A avut doua tentative de suicid in adolescenta si a ramas cu cicatrici pe maini. "Nu mai suportam viata aia, educatorii ma bateau tot timpul. La orfelinat m-au obisnuit cu pastile, asa ca, atunci cand ma enervez, ma duc la farmacie si cer calmante", a povestit el.


A fost raculat si abuzat de membrii unei familii care il exploatau la treburi casnice. A incercat sa fuga, dar a fost prins si batut in ultimul hal. Asa a ajuns pe strazi.

Sta mai tot timpul prin trenuri si calatoreste seara, pentru a mai scuti din banii de cazare.

De cantat s-a apucat dupa ce a castigat in 2006 un festival dedicat copiilor defavorizati si atunci a prins curaj si a facut din asta un mod de trai.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

CITESTE AICI TOT MATERIALUL DESPRE CALIN ION

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI