Close sidebar
Close sidebar

Surpriza, ce a fost nevoit sa faca politistul pedofil pentru a fi scos din arest! A recurs la o cerere speciala!

Ieri, Eugen Stan, barbatul care a socat o intreaga tara atunci cand a agresat doi copii in lift, a ajuns in fata instantei.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Eugen Stan a fost adus la Judecatoria Cornetu de sotia lui, Marilena, care, dupa “ispravile” din iarna ale politistului pedofil nu mai doreste sa isi asocieze numele si viata cu el!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Politistul pedofil divorteaza! Cum a ajuns la judecatorie

In urma cu doua luni, femeia a depus la dosar actele de separare si, pentru a urgenta procesul, a cerut ca Stan sa fie prezent in instanta si sa depuna marturie.

"Vrea sa se termine totul! Ce s-a intamplat cu acei copii pe care barbatul a incercat sa ii abuzeze, pur si simplu, a distrus-o", au dezvaluit persoane apropiate.

In atari conditii, “strans cu usa”, Eugen Stan a fost nevoit sa faca o cerere speciala oamenilor legii pentru a fi scos din Arestul Politiei Capitalei, acolo unde este retinut din momentul in care si-a recunoscut faptele. Demersul i-a fost aprobat si, ieri, el a fost dus sub escorta la judecatoria Cornetu.

Eugen Stan a fost arestat la inceputul acestui an dupa ce pe camerele de supraveghere aflate intr-un lift dintr-un bloc bucurestean se observa clar ca el pipaia doi copii. Scandalul a devenit si mai mare atunci cand s-a ajuns la concluzia ca barbatul era angajat al Ministerului de Interne si, din acest motiv, ar fi fost si protejat de catre superiorii lui, care,culmea, ar fi stiut de apucaturile sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI