Close sidebar
Close sidebar

Surpriză într-o patiserie din Ploiești, un șobolan a fost surprins în cuptor

În apărarea sa, patronul a declarat că locația este în renovare, cu toate acestea a fost amendat.

Diana Bostan,

Șobolan surprins într-o patiserie din Ploiești [Sursa foto: observatorulph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patiseria vizată este în Ploiești, acolo unde un client a surprins într-un video, pe lângă covrigi și prăjituri și un șobolan. Șobolanul se plimba liniștit prin cuptor, spre dezgustul cumpărătorului.

Patronii, au primit amendă de 10 mii de lei si au închis prăvălia pentru renovare.

Cel ce a zărit șobolanul a vrut să intre, însă a observat că prăvălia este închisă. În acel moment, uitându-se pe geam, a văzut cum șobolanul se plimba liniștit prin cuptor.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, prăvălia a fost închisă pentru renovare. Mai mult, geamurile au fost acoperite, pentru a ascunde ce se întâmplă acolo.

Citeste si: Mușcat de șobolan în Centrul Capitalei

Patronul dă vina pe autoritățile locale și pe gunoaiele din oraș, ca principala sursă a șobolanilor.

După incident, angajații au fost surprinși în timp ce se ocupau de curățenie, asigurând că va fi schimbat și cuptorul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Clienţii fideli au rămas muţi de uimire când au auzit motivul pentru care magazinul este acum închis. "Eu cumpram mereu, tot timpul cumparam, paine, la copil pateuri si nu mi se pare normal pentru că transmit foarte multe boli", povesteşte un client.

După un control amănunțit, patronul a primit o amendă în valoare 10.000 de lei şi ca sancţiune suplimentară am decis interzicerea activităţii acestei unităţi", transmite Adrian Botoacă, repreyzentant DSVSA Prahova. 

Citeste si: VIDEO- Gunoaiele de pe străzi din Capitală au atras șobolanii la vedere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI