Acest lucru se întâmplă pentru că micuții se așteaptă ca locul respectiv să arate diferit (aici intră în joc decorațiunile din baloane, flori, confetti, etc), să aibă parte de activități noi, inventive, provocatoare, și, nu în ultimul rând, să se bucure de multe suprize pe care cei mari le-au pregătit pentru ei.

Ai pus toate detaliile organizatorice la punct, dar încă nu te-ai decis care va fi acel lucru „wow” care va face petrecerea memorabilă pentru prichindelul tău? Atunci îți propunem să inviți la petrecere personajul preferat din desenele animate al copilului tău.

Iată câteva motive care să te convingă de faptul că aceasta este una dintre cele mai bune idei când vine vorba despre divertismentul pentru copii.

Întâlnirea cu un personaj de poveste

Simplul fapt că al tău copil va vedea că la petrecerea s-a a ajuns personajul favorit din desenele animate îl va face să se simtă special. Cu siguranță va avea multe întrebări să-i pună, îi va arăta jucăriile sale și îi va face cunoștință cu prietenii săi. În scurt timp se vor juca cu toții împreună și vor distra pe cinste.

Animatorul, sursa nesfârșită de jocuri

Desigur, atunci când spunem că Elsa sau Spiderman pot veni la petrecerea copilului tău, ne referim implicit la persoanele din spatele măștii, care vor veni costumate în personajele respective. Este vorba despre acei animatori petreceri copii, persoanele pline de viață și veselie, cu glumele haioase la degetul mic, care iubesc să se joace cu copiii și să le pună imaginația și perspicacitatea la încercare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Animatorii vin pregătiți cu recuzita necesară pentru zeci de jocuri de petrecere pe care cei mici le îndrăgesc pe loc. Vor aduce și o boxă pentru cântecele antrenante pe care cei mici vor dansa, o trusă de face painting pentru a-i „transforma” pe micii petrecăreți în supereroi, prințese, unicorni, animăluțe, și, nu în ultimul rând, vor aduce multă voie bună și distracție.

O persoană responsabilă, de încredere

Probabil că vei fi destul de ocupată în ziua evenimentului. Va trebui să te asiguri că decorațiunile sunt pregătite, că pizza, tortul, prăjiturile și sucurile vor fi la momentul potrivit pe masă, alături de tacâmuri și șervețele. Mai sunt și mici probleme neprevăzute care îți vor solicita atenția… Și pe deasupra să ai grijă și ca micuțul tău să se joace frumos cu prietenii invitați la petrecere și să se distreze pe cinste? Cam greu, chiar și pentru o profesionistă în multitasking.

Te încurajăm să apelezi fără rețineri la un animator pentru copii care să te elibereze de această misiune. Firmele profesioniste angajează doar tineri serioși, actori, oameni talentați, dedicați activității lor. Într-un cuvânt, persoane de încredere în grija cărora îți poți lăsa copilul preț de câteva ore.

O soluție la îndemână pentru toate buzunarele

Animatorii pentru copii se potrivesc de minune la orice tip de petrecere, indiferent că e vorba de o petrecere grandioasă, la un loc de joacă cu multe atracții, sau o petrecere mai restrânsă, organizată acasă.

De data asta poate că nu ai un buget foarte mare pentru a organiza ziua de naștere a copilului. Ia în calcul varianta de a organiza evenimentul într-un părculeț sau acasă și să apelezi la serviciile unui animator pentru copii care să transforme întâlnirea dintre prieteni într-o petrecere de zile mari!

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mai mult timp pentru tine

Urmează evenimentul copilului tău și vrei ca el să se simtă bine în compania prietenilor săi. De ce n-ar fi acesta un prilej ca și tu să te simți bine în compania adulților care vor veni la petrecere? 

Invită la petrecerea copilului tău un animator profesionist, așa cum sunt cei din echipa de la Dizemanepe, și ai să vezi cât de multă libertate vei câștiga. Fie că alegi să te relaxezi în compania celorlalți adulți, fie că vei vrea să participi la jocurile și concursurile organizate de animator pentru a petrece mai mult timp alături de prichindelul tău de ziua lui, este alegerea ta.

Sperăm că te-am ajutat să-ți faci o idee de ansamblu în privința petrecerilor cu animatori pentru copii. Oprește-te puțin asupra fiecărui argument și decide care este cea mai bună variantă pentru familia ta. Spor la pregătiri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si