Close sidebar
Close sidebar

Sute de femei din Baia Mare de toate varstele au pedalat pe biciclete impodobite cu flori. N-au lipsit nici rochitele sau pantofii cu tocuri. A iesit un adevarat spectacol

Frumusete, eleganta si parfum pe doua roti! Sute de femei de toate varstele au defilat in rochite pe biciclete impodobite cu flori. Ce a iesit? Vedeti acum! ##VIDEO10083##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Elegante si cochete, cu zambetul gratios pe buze, peste trei sute de doamne si domnisoare si-au luat cele mai vaporoase rochite si s-au pus pe pedalat biciclete frumos decorate cu flori de vara. Totul, la parada elegantei si a florilor, la care femeile au fost protagoniste!

"M-am gandit ca este foarte frumos sa-mi impodobesc bicicleta si sa particip”.

Domnisoara din imagini si-a asortat tinuta cu bicicleta. De la palarie pana la cosuletul cu flori, totul este alb cu roz.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La fel de radioase s-au aratat si celelalte domnisoare si doamne, care au infrumusetat orasul Baia Mare cu eleganta lor si au starnit admiratia trecatorilor prin...curajul lor de a se urca pe bicilete...chiar si cu tocuri in picioare!

Recunosc insa ca nu e usor sa pedalezi cu stil: "E mai greu, dar frumusetea merita sacrificii!"

De departe insa, doamna Aurelia este cea mai batrana dintre biciclistele cochete!

" Eu fac naveta cu bicicleta, zilnic. Baietii din masini se uita. Eu le zic "s-ajungi voi ca mine la 80 de ani pe bicicleta!. Asta e a treia bicicleta pe care mi-a facut-o cadou ginerele meu mai mare”, spune ea.

Inca din tinerete pedaleaza zilnic, cel putin 12 kilometri pe zi. Este secretul care o mentine energica si optimista ca la tinerete! Spune ca asa a fost intreaga viata, nu a lasat nici fustele, dar nici bicicleta.

" Eu asa numai umblu, in rochita pe bicicleta. O adevarta doamna pe bicicleta! Eu nu ma am cu pantalonii si zi hai asa”.

Evenimentul s-a desfasurat ieri, la Baia Mare, iar ecoul a fost la inaltimea frumoaselor pe doua roti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI