Partenerul Suzannei, Jeff Vezain, a declarat că a fost alături de ea când s-a stins din viață marți seara, la ora 19:20, în casa lor din Los Angeles. Suzanne fusese diagnosticată cu cancer de sân în urmă cu 13 ani, dar, într-o postare pe Facebook, Jeff a spus că s-a confruntat întotdeauna cu „curaj, umor, determinare și optimism”.

Citeste si: O fată de 11 ani este dispărută fără urmă! Vineri a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă

Citeste si: El este noul iubit al Mihaelei de pe MPFM! Pentru el l-a părăsit pe Mihai, actualul concurent de la Puterea Dragostei?!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Pilotul ecuadorian Juan Manuel Correa a ieşit din comă

Suzanne a devenit favorita fanilor de la HGTV în cei 9 ani care a găzduit episoade din imensul serial "House Hunters". A fost, de asemenea, o actriță cu roluri de susținere în nenumărate filme TV și seriale TV, inclusiv, "General Hospital", "Criminal Minds" și "NYPD Blue".

Avea o diplomă de psihologie la Universitatea Yale și un master de la Universitatea Brown și era un autor publicat, dar Suzanne și-a focusat energia și spiritul într-o gamă vastă de domenii. De asemenea, a fost gazdă radio, producător, activist politic și ministru.

Jeff a spus că „ar prefera ca viața ei să fie sărbătorită, spre deosebire de trecerea ei îndoliată”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si