Retrasa din lumina reflectoarelor, marea doamna a teatrului romanesc isi petrecere batranetea acasa, citind si uitandu-se la filme vechi in care apare si ea.

Si-a petrecut mai bine de 60 de ani din viata pe scena, avand in spate o cariera impresionanta.

Rolurile în care a întruchipat personaje precum Coana Chirita sau Isoscel, din Liceenii, i-au asigurat Tamarei Buciuceanu nemurirea in istoria filmului romanesc si, totodata, au facut-o sa devina un idol pentru milioane de romani. In urma cu cativa ani, marea doamna a teatrului romanesc s-a retras din lumina reflectoarelor, considerand ca a venit vremea sa iti traiasca batranetea frumos, acasa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In decembrie 2013, actritei i s-a decernat Premiul "Aristizza Romanescu" pentru intreaga creatie teatrala si cinematografica, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Academiei Romane pe anul 2011, desfasurata in Aula Academiei

Romane.

La primirea distinctiei, in cadrul evenimentului ce a avut loc in Aula Academiei Romane, Tamara Buciuceanu-Botez a tinut un scurt discurs." E greu la deal, e foarte greu, dar daca traim, trebuie sa traim ca si cum am fi nemuritori", a spus actrita. "Sunt mandra ca sunt romanca, imi iubesc tara si neamul si multumesc lui Dumnezeu ca mai traiesc", a mai spus marea artista.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si