Un bărbat care intră frecvent pe TikTok a dezvăluit pe contul lui oficial că a suferit o intervenție chirurgicală pentru i se elimina o porțiune a tiroidei. Cel mai probabil era canceroasă. Persoanele din mediul online l-au încurajat să meargă de urgență la medic. În toate videoclipurile gâtul lui părea foarte umflat.

Citeste si: 5 beneficii pe care nu le știai ale consumului de pepene roșu

În urmă cu doar câteva zile, utilizatorul de pe TikTok a încărcat un videoclip care a ajuns într-un timp extrem de scurt viral. Bărbatul, de 22 de ani care a explicat că, după ce a postat primele sale videoclipuri, a primit diverse comentarii de la internauți. Ei au transmis că tânărul poate să aibă cancer tiroidian.

Tânărul care și-a dat seama că este bolnav, de pe Tiktok

Bărbatul este o figură celebră pe Tiktok. El are peste 17.000 de abonați. Tot el a explicat că a primit sute de mesaje și comentarii despre dimensiunea tiroidei sale. Tânărul a început să posteze videoclipuri pe platformă, în mai 2021.

Citeste si: Drama actriței din Familia Bundy. Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Nodul din tiroida sa, de care toată lumea era îngrijorată, era canceros.

Aaroh Mankad, tânărul în vârstă de 22 de ani, a mers imediat la medic. El a recurs la acest gest, după ce mai mulţi utilizatori ai platformei l-au tot avertizat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„TikTokerii mi-au spus că aș putea avea cancer. Și se pare că au avut dreptate. Oamenii mi-au spus că tiroida mea arăta puţin mărită şi că ar trebui să merg să fac o verificare pentru că ar putea fi canceroasă”, a explicat tânărul, pe TikTok.

Cum se simte tânărul acum

Inițial, Aaroh a postat un videoclip în legătură cu economia, în care povestea aspecte despre bugetul său și despre cum își organizează cheltuielile. Atunci, internauții i-au trimis mesaje prin care remarcau că tiroida lui părea „mărită” ori „umflată”.

Americanul a declarat că este obișnuit cu fizicul lui, cu modul în care arată, așa că niciodată nu s-ar fi gândit că ar putea fi ceva în neregulă la gâtul lui. Când a văzut că zeci de mii de oameni de pe platformă îl avertizează a luat măsuri.

Citeste si: Raffaella Carra a murit. De ce boală suferea "Regina televiziunii"?

tânăr bolnav de cancer pe tiktok
Bărbatul bolnav de cancer.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce a mers la doctor, Aaroh Mankad a primit două opțiuni de tratament: „să-și scoată întreaga tiroidă” sau să i se îndepărteze „doar cantitatea de cancer”. Tânărul a afirmat că a ales cea de-a doua variantă, în condițiile în care prima variantă l-ar fi forțat să „ia hormoni tiroidieni sintetici pentru tot restul vieții” și nu s-ar fi simțit în siguranță.

Citeste si: O mamă din Anglia, depistată cu cancer în stadiu terminal la o zi după ce a împlinit 31 de ani

După intervenția chirurgicală, Aaroh Mankad a apărut din nou în fața urmăritorilor care sunt acum pe contul lui într-un număr și mai mare. El s-a afișat cu un bandaj la gât și i-a asigurat pe internauți că acum se află în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si