Close sidebar
Close sidebar

Tanar eliberat recent din penitenciar, prins de politistii din Capitala cu focuri de arma! A incercat sa fure dintr-o locuinta

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant un tanar, in varsta de 23 de ani, recent eliberat din penitenciar, imediat dupa savarsirea unui furt dintr-o locuinta. Tanarul a incercat sa fuga, iar unul dintre agenti a tras doua focuri in plan vertical.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de Polisia Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 9 au supravegheat activitatea unui tanar, recent liberat din penitenciar, avand suspiciunea ca ar putea comite din nou furturi din locuinta.

Astfel, luni, tanarul a fost observat in timp ce s-a deplasat catre o zona din judetul Ilfov, unde a privit cu atentie diverse imobile, dupa care a escaladat gardul unei case, patrunzand prin efractie in interiorul locuintei.

Dupa doua ore, politistii l-au vazut cum a aruncat peste gardul imobilului trei genti voluminoase si au incercat sa-l prinda. Pentru ca tanarul a fugit, unul dintre politisti a executat doua focuri de arma in plan vertical, fara a rezulta victime sau pagube materiale.

Tanarul s-a manifestat agresiv, dar a fost imobilizat si dus la sediul subunitatii pentru audieri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro


Prejudiciul, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral si restituit partii vatamate, fiind vorba despre aparatura electronica, bani si articole de imbracaminte.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI