Close sidebar
Close sidebar

Tânăr român student la medicină în Anglia, dispărut de 8 zile

Un tânăr român student la medicină în Anglia e dispărut de 8 zile. Florin e căutat cu disperare de mama lui şi de toţi prietenii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dragilor, nu va puteți închipui cât se importantă este orice informație despre el😞 Va rugăm pe toți cei care îl cunoaște-ți sa distribuiti postarea mea, și împreuna sa îl găsim!

Citeste si: Cele două minore din Brăila care au dispărut pe 3 februarie au fost găsite

A dispărut din data de 01.02.2020, dacă cineva are conversații sau poze cu el mai recente, va rog sa îmi scrieți in privat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Familia Alexandrei Măceşanu, o nouă plângere penală în cazul Caracal: ”Este revoltător și ilegal!”

Poliția din întreaga Anglia îl caută in acest moment, așadar dacă in lista mea de prieteni se afla cineva care la văzut aici in Anglia sau in orice altă țară, va rog sa nu ezitați nici o secunda sa îmi scrieți.

Citeste si: Andreea, fata dispărută din Sibiu, a șocat poliția! A postat o poză cu ea pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"

Va mulțumim!", a scris o prietenă a mamei lui Florin, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI