Un pedagog de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” din Oradea a fost înjunghiat în spate, cu un cuțit, de o elevă de 16 ani, săptămâna trecută. Gestul teribil a șocat o țară întreagă.

Ce spune iubitul tinerei despre fapta oribilă?

Bianca B. fusese chemată în biroul directoarei împreună cu mama sa, după ce săptămâna trecută iubitul ei, cazat și el în internat, a fost prins, pe timp de noapte, în toaleta de pe etajul fetelor.

După câteva discuții, eleva de clasa a 10-a, cunoscută ca fiind o elevă liniștită cu rezultate bune a scos un cuțit din haină și l-a înjunghiat în spate pe pedagogul său în vârstă de 41 de ani, din Girișu de Criș. Atunci, adolescenta a pretins că bărbatul i-ar fi făcut avansuri.

„Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, nici nu am realizat ce se întâmplă”,  a mărturisit directoarea Alina Cotca, la o zi după incident.

Elevă Oradea arestată

O elevă din Oradea a fost arestată preventiv, după ce și-a înjunghiat pedagogul.

[Sursa foto: bihon.ro]

Citește și: Filmul complet al scandalului din Iași, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat soția chiar înainte să semneze actele de divorț: "A degenerat totul"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Însă, iubitul fetei a dat de înțeles că tânăra și-a premeditat gestul șocant și că de fapt voia să se răzbune pe pedagog de câteva zile. Chiar și el fusese la școală cu un cuțit la şcoală, dar a ajuns să fie și reţinut pentru 24 de ore. El ar fi acceptat într-un fel propunerea pedagogului pentru a se răzbuna pe cea care îl refuza, însă, cu toate astea, nu ar fi luat banii de la el.

„M-a mituit cu bani, ca să mă duc să-i fac rău prietenei mele. Problema a început anul trecut. El se dădea la ea, ea nu-i accepta avansurile, și de la chestia asta el a vrut să o dea afară din cămin, să-i facă probleme. A încercat să-mi dea 700 de euro, ca să mă prindă în toaleta de la fete. Într-un fel, am acceptat, că-s elev și stau mai prost cu banii”, a declarat Paul L. pentru Antena 1.

Eleva ar fi recunoscut că a vrut într-adevăr să-și ucidă pedagogul

Tânărul a mai spus că a avut nevoie la toaletă, iar toată această întâmplare nici nu trebuia să se ajungă la directoare, deoarece el nu a fost găsit în altă parte, decât la baie.

”În mare parte, știam că vrea să se răzbune. Eu nu mai ştiu nimic despre ea de când au dus-o şi aş cam vrea să ştiu în ce stare e şi cum e”, a mai spus Paul pentru Bihoreanul.

Pedagog înjunghiat elevă

O elevă de 16 ani și-a înjunghiat pedagogul.

[Sursa foto: bihon.ro]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O româncă a fost ucisă în Franța! Cine este Doina, tânăra doctoriță care plecase să-și pregătească rezidențiatul? Medicul se cazase recent într-un apartament închiriat

Acum, Bianca se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Specialiştii unei comisii de expertiză medico-legală psihiatrică urmează să stabilească dacă fată a avut discernământ în momentul atacului. În faţa anchetatorilor, eleva a recunoscut că ar fi vrut să-l ucidă pe pedagogul său, dar ziariştilor care au aşteptat-o la ieşirea din Tribunal, le-ar fi spus nonșalant: „Nu e treaba voastră!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si