Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 18 ani, abuzata de proprietarul unui magazin. Fata avea o datorie pe caiet de 900 de lei, iar barbatul a vrut sa si-o "recupereze"

O tanara in varsta de 18 ani din satul Gardesti, judetul Vaslui, a fost batuta si abuzata de proprietarul magazinului la care avea o datorie de 900 de lei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc vineri seara, cand proprietarul magazinului, un barbat in varsta de 38 de ani, s-a oferit sa o duca pe fata cu masina acasa. Doar ca barbatul a luat-o pe un drum lateral, intr-o zona pustie si i-a cerut fetei sa intretina relatii intime cu el. Cand aceasta a refuzat, barbatul si-a iesit din minti, a inceput sa o loveasca fara mila, apoi a abuzat-o.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El a ameninat-o pe tanara ca o va ucide daca va povesti cuiva ce a patit, relateaza Vremea Noua.
Satenii povestesc ca tanara de 18 ani avea o datorie la magazinul barbatului, iar acesta a procedat asa, ca sa-si "recupereze" cei 900 de lei pe care Codruta ii datora.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI