Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 23 de ani, batuta de iubit

Un tanar model in varsta de 23 de ani a fost victima iubitului, cu care are o relatie de aproape 3 ani. Nu este prima data cand barbatul o loveste pe tanara, el fiind un barbat extrem de agresiv.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Wang Rui'er a postat pe internet o poza in care apare plina de vanatai pe care sustine ca le are in urma bataii crunte pe care a incasat-o de la barbatul cu care are o relatie de aproximativ 3 ani.
Alaturi de fotografie, Wang a postat si un mesaj adresat fostului iubit: "Recunosc ca l-a inceput m-a apropiat de tine pentru bani, dar trei ani de zile am indurat torturile si bataile tale. Gandeste-te o clipa, am o gramada de admiratori foarte bogati...de ce as mai fi stat trei ani langa tine daca era vorba doar despre bani!"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Seara trecuta, cand m-ai lovit atat de tare, am decis ca nu mai pot indura abuzurile tale, chiar daca ai promis ca imi vei plati operatiile si ma vei ingropa in bani. Gata, s-a terminat! Te rog sa iesi din viata mea!" i -a scris tanara barbatului violent.
Wang Rui'er  a devenit cunoscuta in anul 2012 dupa ce a participat la un concurs de modelling.

Ea a investit 117.000 de lire sterline in operatii estetice, scrie Metro.  

Sursa foto: weibo.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI