Tânara din România disparuta in Nepal a fost gasita moarta. Echipa de salvare i-a gasit trupul pe malul unui râu
Adina Popescu a plecat pe data de 13 iulie intr-o expeditie pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat in zona muntoasa din centrul Nepalului. Tânara a vorbit ultima data cu membri ai familiei pe data de 14 iulie, când a si transmis fotografii din excursie, scrie Adevarul.
in mod normal, ar fi trebuit sa se reintoarca acasa pe data de 18 iulie, când avea rezervat un bilet de avion. Oficialii companiei aviatice au confirmat, insa, ca tânara nu s-a aflat pe lista pasagerilor prezenti la imbarcare. Familia si prietenii s-au mobilizat in cautarea ei, au contactat toate autoritatile responsabile din Nepal, inclusiv Ambasada României.
A fost organizata chiar o campanie de strângere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costând 1.800 de dolari/ora.
Oamenii mobilizati pentru cautarea Adinei au anuntat ca au gasit-o fara viata pe malul unui râu. Se pare ca a fost prinsa de o alunecare de teren cauzata de ploile abundente din perioada musonului.
Adina Popescu era pasionata de calatorii si populara in rândul tinerilor români cu hobby-uri comune. intr-una dintre postarile sale pe Facebook, tânara a scris un sfat pentru parinti: "invata-i pe copii sa iubeasca calatoriile si nu vor avea niciodata bani de droguri".

In mod normal, ar fi trebuit sa se reintoarca acasa pe data de 18 iulie, când avea rezervat un bilet de avion. Oficialii companiei aviatice au confirmat, insa, ca tânara nu s-a aflat pe lista pasagerilor prezenti la imbarcare.

Familia si prietenii s-au mobilizat in cautarea ei, au contactat toate autoritatile responsabile din Nepal, inclusiv Ambasada României.A fost organizata chiar o campanie de strângere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costând 1.800

de dolari/ora.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Oamenii mobilizati pentru cautarea Adinei au anuntat ca au gasit-o fara viata pe malul unui râu. Se pare ca a fost prinsa de o alunecare de teren cauzata de ploile abundente din perioada musonului.Adina Popescu era pasionata de calatorii si populara in rândul tinerilor români cu hobby-uri comune. intr-una dintre postarile sale pe Facebook, tânara a scris un sfat pentru parinti: "invata-i pe copii sa iubeasca calatoriile si nu vor avea niciodata bani de droguri".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si