Close sidebar
Close sidebar

Tanara din Vrancea, injunghiata de concubin, a murit. Criminalul a fost prins

O femeie in varsta de 36 de ani din Slobozia Bradului, mama a 7 copii, a fost transportata de urgenta la spital dupa ce fostul concubin a incercat sa o omoare. Nici mama femeii nu a scapat de furia barbatului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Femeia de 36 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, judetul Vrancea, a murit la Spitalul Judetean Focsani.

Ea  a fost adusa dupa ce a fost injunghiata in strada de mai multe ori cu un cutit de catre concubinul ei. Dupa ce a lovit-o pe tanara, dar si pe mama acesteia, agresorul a fugit, fiind gasit de catre politisti in localitatea Gugesti.

Femeia de 36 de ani a intrat in stop cardio respirator, a fost resuscitata, iar acum este supusa unei interventii chirurgicale.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Mama acesteia  a ajus si ea la spital cu taieturi in zona bratelor si a umerilor.
Rudele celor dpua spun ca barbatul este fostul concubin al femeii si ca au impreuna 7 copii. Cei doi s-au despartit in urma cu 5 ani, iar barbatului ii fusese interzis sa se apropie de fosta iubita printr-un ordin de restrictie, scrie Monitorul de Vrancea.

Femeia se afla in stare foarte grava, fiind injunghiata in abdomen, ficat, pe brate si subclavicular.
Potrivit unor surse, agresorul in varsta de 37 de ani a fost gasit si retinut. 

foto: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI