Tanarul de 20 de ani din Vaslui care si-a ucis bunica cu 49 de lovituri de cutit si a stat cu cadavrul acesteia timp de doua zile in casa era foarte suparat pe parintii si pe rude, dupa cum reiese din mesajele pe care le scria pe internet. El isi numea parintii si apropiatii "violatori, pedaofili si tata fals".

Potrivit anchetatorilor, victima a fost omorata cu 49 de lovituri de cutit.

Nepotul criminal, internat la Sectia de Psihiatrie a spitalului din Vaslui, a recunoscut crima insa nu a indicat niciun motiv pentru care a recurs la agresiuni. Daniel Bacu (20 ani) urmeaza a fi evaluat de o comisie medico-legala, formata din psihiatri si medici legisti, pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul comiterii faptei.  In urma cercetarilor, s-a stabilit ca nepotul a ucis-o pe batrana in cursul zilei de vineri, 24 februarie, si a dormit cu cadavrul bunicii in casa timp de doua zile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminica, vecinul care o mai ajuta

pe invatatoarea Vintila la treburile gospodaresti a mers la batrana pentru a vedea daca nu are nevoie de ajutor. Nepotul l-a intampinat si a invocat ca bunica sa este la cumparaturi.  Vestea l-a mirat pe vecin, avand in vedere ca femeia se deplasa destul de greu. Banuind ca ceva este in neregula, barbatul a anuntat o vecina si impreuna s-au decis sa sune la 112. Politistii sositi la fata locului au descoperit-o pe batrana de 78 de ani, in pat, acoperita cu o plapuma.
Senin, nepotul le-a declarat politistilor ca el este cel care a omorat-o.

Tanarul de 20 de ani era cunoscut cu afectiuni psihice, iar vecinii spun ca atunci cand isi lua medicamentele avea un comportament normal. In ultima perioada, tanarul posta pe internet mesaje foarte agresive in care isi blama rudele si parintii. Apropiatii acestuia banuiesc ca baiatul nu si-a mai luat medicamentele in ultima perioada, scrie ziarul Adevarul

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si