Alexander Jackson avea 20 de ani când a înscenat un jaf armat la propria locuință doar pentru a-și ucide părinții și pe sora sa mai mică cu un an, Sabrina Jackson.

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

La aproape doi ani distanță, tânărul student și-a aflat sentința, potrivit postului TV KCRG.

El fusese găsit vinovat de triplă crimă în ianuarie, iar acum judecătorii din statul Iowa au pronunțat sentința.

Cum s-a produs tripla crimă  

Pe data de 15 iunie 2021, după ora 8 dimineața, poliția din Cedar Rapids, statul Iowa, a răspuns la o serie de împușcături la o casă din Oak Leaf și a găsit patru victime suferind răni cu gloanțe.

Jan Jackson, în vârstă de 61 de ani, Melissa Jackson, în vârstă de 68 de ani, și Sabrina Jackson au fost toate declarați morți în diferite camere ale casei.

Familia Jackson, ucisă la casa lor din Iowa

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

A patra victimă, Alexander Jackson, a fost transportată la un spital pentru a-și trata o rană de armă la picior.

Alexander Jackson a sunat inițial poliția și le-a spus că cineva a intrat în casa lor și a deschis focul. Jackson a spus că s-a trezit și a încercat să lupte împotriva intrusului mascat, dar a fost împușcat în picior.

Alexander Jackson se certase cu tatăl său înaintea masacrului

Cu toate acestea, la percheziții suplimentare ale locuinței, anchetatorii nu au observat nicio dovadă de intrare forțată, iar camerele de securitate nu au arătat vreun intrus.

O amprentă a palmei pe o armă recuperată se potrivea cu Alexander Jackson, iar el a fost arestat și arestat la închisoarea din Linn County pentru trei acuzații de crimă de gradul I.

Alexander Jackson, la momentul arestării

Jackson nu a mărturisit niciodată crimele și nu a fost stabilit vreun motiv, dar a fost găsit vinovat pentru toate acuzațiile de un juriu, miercuri, 25 ianuarie.

Alex a negat că și-a împușcat membrii familiei, dar a recunoscut că tatăl său i-a spus recent că trebuie să-și găsească un loc de muncă sau să se mute din casa lor.

Criminalul, condamnat la trei termene de închisoare pe viață

Vineri, 3 martie, un judecător l-a condamnat pe Alexander Jackson, după ce un juriu l-a găsit vinovat de trei capete de acuzare de crimă de gradul I.

Pentru uciderea părinților săi Jan și Melissa Jackson și a surorii sale Sabrina, în casa lor din Cedar Rapids, Alexander a primit trei sentințe de închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si