Close sidebar
Close sidebar

Tanti Lenuta, cea mai haioasa pensionara din Romania, a dat o petrecere de pomina in sura: "Foarte fain a fost"

Toata tara o cunoaste drept cea mai haioasa bunica de pe internet, dar la ea acasa, tanti Lenuta din Chinteni tine la traditii si la randuiala ca la ochii din cap! Simpatica pensionara a organizat o petrecere cum n-a mai vazut Romania!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai mult ca internetul, ii place doar jocul! La 70 de ani, tanti Lenuta- cu mii de fani pe internet- danseaza ca la 20!

Daca pe youtube starneste hohote de ras, in viata de zi cu zi, tanti Lenuta ia lucrurile cat se poate de in serios! Cea mai simpatica pensionara care incinge retelele de socializare si-a pus straiele de sarbatoare si a chemat muzicantii ca sa le arate tuturor ca Facebook-ul merge mana-n mana cu traditia jocului la sura!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Lenuta Moldovan: Foarte fain a fost.

Eu am apucat, eu sunt de pe vremea aia. Si acum gandesti ca capul imi sta sa joc, dar picioarele nu ma ajuta.

Tanti Lenuta e hotarata sa reinvie traditia petrecerii din sura. A imbracat cele mai frumoase straie, a chemat muzicantii si a incins o sarbatoare cum numai pe vremuri se mai faceau! Invitatii si-au facut aparitia pe rand, iar prima oara au pus ochii pe bunatati!

Petrecerea de la sura s-a incheiat abia seara tarziu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI