15 bolnavi dependenti de dializa au murit in cele 5 zile de la declansarea crizei! Presedintele in functie, Nicolas Maduro, acuza ca este un sabotaj national- un atac energetic, pus la cale de americani impreuna cu liderul auto-proclamat, Juan Guaido.

Citeste si: Esti credincios? Nu mai folosi Facebook-ul! Uite ce spun preotii despre reteaua de socializare!

Bezna din casele a milioane de locuitori din Venezuela inseamna sete, foamete si...

inseamna moarte sigura pentru bolnavii dependenti de anumite proceduri medicale care necesita aparate conectate la electricitate.

15 pacienti cu boli renale au murit, pana acum, dupa ce 95 la suta dintre unitatile de dializa disponibile in toata tara sunt inchise de 5 zile din cauza penei uriase de curent. Ar fi putut sa le puna in functiune pe combustibil, dar si acesta lipseste cu desavarsire intr-o tara paralizata de criza politica. Mii de bolnavi- dependenti de dializa sau de insulina, sunt in pericol, iar printre ei se numara si multi copii.

Citeste si: S-a aflat cine este mama copiilor abandonați pe un câmp din Botoșani! Polițiștii au dus-o la audieri!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In convorbiri cu generalii sai sau... de pe stadioane, presedintele in exercitiu, Nicolas Maduro, vorbeste despre un intreg razboi al electricitatii. Acuza ca ar fi condus de Statele Unite si de liderul Opozitiei, Juan Guaido, presedintele interimar autoproclamat si recunoscut de aproximativ 50 de tari, inclusiv de Romania.

Am descoperit cu aceasta ocazie ca lanseaza atacuri extrem de complexe, cu ajutorul unor tehnologii avansate! Expertii nostri le numesc atacuri elecromagnetice contra retelei noastre electrice!

Citeste si: S-a aflat cine este mama copiilor abandonați pe un câmp din Botoșani! Polițiștii au dus-o la audieri!

Maduro sustine ca se doreste inrairea oamenilor contra oameni, iar locotenentii il sustin.

Stim cine orchestreaza totul, aceasta criza care la face atata rau batranilor si copiilor...

De cealalta parte, presedintele interimar autoproclamat da vina pe coruptia sustinuta de guvernul lui Maduro.

In 2009, cand au anuntat planul de urgenta in energie, au investit aproape 100 de miliarde de dolari! Totul pentru ca, in 2013, sa militarizeze sistemul!

Citeste si: O româncă, gravidă în 4 luni, jefuia casele Italienilor. Era înarmată până-n dinți

Acuzatiile lansate de Juan Guaido merg catre spalare de bani, nepotisme la cel mai inalt nivel si... o suma uriasa: doua miliarde de dolari, furata de la poporul venezuelean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si