"Dragi pasageri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, programul de zbor a fost afectat şi probabil va fi şi în prima parte a zilei de mâine. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat şi pentru a reveni la normal cât mai repede posibil. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure", arată un anunţ postat de companie pe contul de Facebook.

De asemenea, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat marţi că traficul pe aeroporturile din Bucureşti se desfăşoara normal, în condiţii de vizibilitate redusă. Compania preciza că avioanele au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare, din cauza ceţii.

Citeste si: Descoperire terifiantă pe o stradă liniştită. După ce au deschis un sac, martorii au înlemnit: ”NU are cap!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

"Din cauza ceţii şi a operaţiunilor de degivrare s-au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare. Este posibil ca, din cauza vizibilităţii reduse, unii operatori aerieni să ia decizia anularii unor curse", arată marţi CNAB într-un comunicat.

Citeste si: Bătaie între interlopi în Bucureşti- Şi cel de-al doilea bărbat acuzat de tentativă de omor în scandalul din Tei- Toboc a fost reţinut

Compania le recomanda totodată pasagerilor să verifice situaţia zborului lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si