Close sidebar
Close sidebar

"Tataie, nu imi dai banii, te omor". Un iesean a facut amor cu iubita in vie dupa ce si-a omorat tatal

Un tanar de 30 de ani, din Iasi, a fost condamnat la 9 ani si 6 luni de inchisoare pentru omor. Barbatul si-a ucis cu salbaticie tatal, apoi, dupa crima, s-a dus in vie si a facut amor cu iubita lui, martora la fapta sa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionut si-a omorat tatal pe 2 octombrie 2016. Magistratii au decis sa il condamne la aproape 10 ani de inchisoare pentru omor.

Barbatul s-a enervat ca tatal lui a refuzat sa ii dea niste bani datorati pentru ingrijirea animalelor, a luat un par si l-a lovit violent. Martorii au declarat ca Ionut si-ar fi batut cu salbaticie tatal timp de 20 de minute, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Tataie, nu imi dai banii, te omor", i-a spus el inainte sa ia parul.

"Minora M.D.G. a sustinut ca victima i-a spus fiului sau 'Lasa-ma in pace, nu ma mai bate', insa inculpatul i-a raspuns 'Eu te omor in seara asta si nici spitalul nu are ce sa-ti faca', dupa care a continuat sa-l loveasca", au stabilit judecatorii ieseni.

Un alt martor care a venit la fata locului a spus procurorilor ca a gasit criminalul in spatele casei, alaturi de o tanara care asistase la scenele barbare.

Cei doi erau imbratisati si se sarutau, a mai relatat martorul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI