Tatal Dianei Belbita lucreaza intr-o livada, acesta plecand la munca in Italia dupa ce, in Romania, a ramas somer. „Ne descurcăm foarte greu, tata nu mai are serviciu, iar mama primeşte salariul minim pe economie”, declara Diana Belbita pentru Adevarul, in 2016.

Faimoasa de la Exatlon se plangea de faptul ca sumele pe care le castiga din luptele de K-1 si MMA, 200-300 de euro pe partida, nu erau de ajuns.

De altfel, „Printesa razboinica”, care e originara din Strehaia, s-a mutat la Oradea pentru a se antrena in conditii mai bune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatal Dianei Belbita lucreaza intr-o livada. A plecat de putin timp in Italia 

Tatal Dianei Belbita lucreaza intr-o livada, Ion Belbita fotografiindu-se recent in timpul serviciului. „Ce-ti pasa barbate, ca eu aici am zapada. La voi e primavara”, i-a transmis sotia lui Ion Belbita. Un prieten l-a intrebat pe tatal Dianei Belbita unde se afla. „În Provezano, Regiunea autonoma Veneţia- Giulia, Italia”, a raspuns acesta.

Tatal Dianei Belbita lucreaza intr-o livada. Ion Belbita a ramas somer in Romania

„Vezi ce ai patit daca nu ti-a mai placut la paza, sa bagi bani in buzunar la altii, ai ajuns sub palmieri, asa-ti trebuie, ca sa te inveti minte...ha ,ha,ha. Sa traiesti ca trebuiesti Ioane”, i-a transmis un alt amic lui Ion Belbita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si