Close sidebar
Close sidebar

Tatal erou, parasit de sotie pentru un barbat de pe Facebook, a avut parte de surpriza vietii! Valentin, fiul sau, a zambit pentru prima data dupa luni bune!

Valentin Martian, un baietel de doar 7 ani, a fost parasit de mama lui si este crescut doar de tata. Barbatul face sacrificii uriase pentru a reusi sa-l creasca pe cel mic.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Dupa ce cazul sau a fost facut public, in emisiunea WOWbiz de marti seara, Adrian Martian si fiul sau au avut parte de surpriza vietii. Mai multi oameni i-au sarit in ajutor tatalui erou.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 Valentin a primit o multime de cadouri de la oamenii cu suflet bun. Cel mic a primit o bicicleta, tableta, hainute, incaltaminte, alimente si dulciuri.
 
" Sunt foarte fericit. Nu mai am cuvinte. Nu pot sa cred. Multumim frumos, din suflet. Am emotii. Va multumesc tuturor", a declarat Adrian, tatal celui mic.

  "O sa plimb prin sat. E foarte faina. Sunt cel mai fericit. Nu mai am nevoie de nimic. Acum am tot ce mi-am dorit", a spus Valentin,  extrem de bucuros de darurile primite.

  "M-a sunat foarte multa lume. Mi-au adus foarte multe cadouri si alimente. Haine, incaltaminte.  Sotia a plecat inainte de Craciun, a zis ca se intoarce in doua saptamani, dar nu a mai venit.

Daca vrea sa-l vada pe Vali, poate veni in vizita, dar nu-l las sa plece de langa mine", a mai declarat Adrian.
 
CONTUL unde pot fi ajutati cei doi: RO 38 BUCU 1981 0329 88659- ALPHA BANK DEJ- MARTIAN ADRIAN SIMION

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI