Close sidebar
Close sidebar

Tatăl lui Dani Vicol, reacție dură după ce Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul care și-a pierdut viața în urma oribilului accident provocat de fiul președintelui LPF, nu vede cu ochi buni acest lucru și se teme că totul ar urma să fie mușamalizat.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să îl ia din spital. Nu știu dacă ar putea să scape de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat tatăl lui Dani Vicol după ce a aflat că Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Milano, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasă

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol că tatăl său a murit! Ți se rupe sufletul

Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a lăsat în urma sa o fiică în vârstă de șapte ani.

Citeste si: Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Familia a evitat să-i spună adevărul și i-au spus că tatăl său a plecat la ceruri. „Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc.

Citeste si: Cum a fost scos Mario Iorgulescu din țară. Ce a făcut familia ca să fie posibil acest lucru

Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI