Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bărbatul a intrat cu motocicleta în jurnaliștii prezenți la sediul DIICOT

„După ce a fost audiată aproape toată ziua, mama lui Vlad Pascu, pentru că a fost suspectată că ar fi încercat să influențeze martorii din dosarul fiului său, a fost reținută pentru 24 de ore și a fost dusă în centrul de reținere, însă se așteaptă ca DIICOT-ul să formuleze acea cerere de arestare preventivă.

Dacă acest lucru se va întâmpla, mama lui Vlad Pascu va fi adusă în fața unei instanțe care va decide dacă își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor sau dacă va primi o măsură preventivă mai blândă.

Vă amintesc faptul că măsura reținerii în cazul mamei lui Vlad Pascu expiră în această seară și așteptăm să vedem ce se va întâmpla pe parcursul acestei zile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, tatăl lui Vlad Pascu s-a ales cu 2 dosare penale și cu permisul suspendat. Primul dosar a fost momentul în care el a fost chemat la sediul DIICOT, în calitate de martor pentru a da explicații în cazul fiului său, însă a plecat de acolo suspect și s-a ales și cu un control judiciar, pentru că în urma perchezițiilor efectuate de către procurorii DIICOT au fost găsite mai multe cartușe în locuința acestuia.

În cel de-al doilea dosar, ei bine, momentul în care a ieșit de la DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a încercat să lovească cu motocicleta jurnaliștii care îi puneau întrebări și s-a ales cu acest dosar pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. Iar mai mult decât atât a rămas și fără permis. În tot acest timp, anchetele de la DIICOT continuă și asta pentru că autoritățile încearcă să întregească tabloul complet al declarațiilor. Au fost chemați la sediul DIICOT mai mulți apropiați ai lui Vlad Pascu. 3 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar oamenii legii încearcă acum să înțeleagă de unde furnizau aceștia substanțele interzise.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si