În continuare ies la iveală informații halucinante din ancheta de la Neamț! În noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, Shara Ionăschiță, o tânără de doar 16 ani din București și-a găsit sfârșitul în casa lui Matteo, un adolescent de 19 ani.

Tatăl Sharei, noi mărturii șocante din seara în care Shara a încetat din viață

Abia acum au fost dezvăluite și imagini de pe camerele de supraveghere din noaptea tragediei.

Deși Shara le-a spus părinților că merge cu trenul la un concurs din județul Neamț, ea de fapt s-a întâlnit cu un băiat care ar fi așteptat-o la gară. După ce s-ar fi plimbat ceva timp prin mall, cei doi au mers acasă la Matteo, acolo unde era și mama lui.

”Au fost la mall, după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți. În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo”, a declarat părintele elevei pentru Antena 3 CNN.

Mărturii tată Shara

Tatăl Sharei aduce noi acuzații familiei tânărului din Neamț.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Imagini de pe camerele de supraveghere din vila în care a murit Shara, eleva din București drogată de un tânăr de 19 ani

Matteo ar fi vrut să scape basma curată din toată această tragedie

După minute bune, mama băiatului a sunat la 112, în jurul orei 01:21, însă ultimul semn vital dat de Shara a fost la 1:23.

După 15 minute de așteptare, medicii au sosit și au rămas șocați când au văzut trupul tinerei într-o baltă de sânge. Inițial, aceștia au crezut că tânără a suferit un avort.

”Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare. Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun. Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită”, a mai spus tatăl Sharei pentru sursa citată.

Mărturii tată Shara

Tatăl Sharei acuză autoritățile că nu s-au ocupat cum trebuie de cazul fiicei sale.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Ce a spus artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni au vrut ca versurile lui să inscripționate pe cruce: ”Nu sunteți singuri”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe filmare s-ar auzi și cum ambulanțierul ar fi sunat un șef. El i-ar fi spus că fata că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac pentru a-l scăpa pe adolescentul de 19 ani.

La necropsie, medicii au descoperit și droguri în sângele Sharei. Acum, Matteo Gabor este reținut, alături de alți doi traficanți de droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si