Close sidebar
Close sidebar

Tatăl Sharei, dezvăluiri cutremurătoare din noaptea în care și-a pierdut fiica: ”Se aude cum a trântit-o. Își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese”

Tatăl adolescentei de 16 ani face acuzații cutremurătoare. Acesta spune că ancheta nu a fost făcută corespunzător și îl acuză pe ambulanțier că a vrut să-l scape nevinovat pe tânărul de 19 ani.

Stefania Pavel,

Shara ar fi avut o șansă la viață dacă părinții tânărului sunau la 112 mai repede.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În continuare ies la iveală informații halucinante din ancheta de la Neamț! În noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, Shara Ionăschiță, o tânără de doar 16 ani din București și-a găsit sfârșitul în casa lui Matteo, un adolescent de 19 ani.

Tatăl Sharei, noi mărturii șocante din seara în care Shara a încetat din viață

Abia acum au fost dezvăluite și imagini de pe camerele de supraveghere din noaptea tragediei. Deși Shara le-a spus părinților că merge cu trenul la un concurs din județul Neamț, ea de fapt s-a întâlnit cu un băiat care ar fi așteptat-o la gară. După ce s-ar fi plimbat ceva timp prin mall, cei doi au mers acasă la Matteo, acolo unde era și mama lui.

”Au fost la mall, după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți. În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa.

Dar merge de două ori acolo”, a declarat părintele elevei pentru Antena 3 CNN.

Tatăl Sharei aduce noi acuzații familiei tânărului din Neamț.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Imagini de pe camerele de supraveghere din vila în care a murit Shara, eleva din București drogată de un tânăr de 19 ani

Matteo ar fi vrut să scape basma curată din toată această tragedie

După minute bune, mama băiatului a sunat la 112, în jurul orei 01:21, însă ultimul semn vital dat de Shara a fost la 1:23. După 15 minute de așteptare, medicii au sosit și au rămas șocați când au văzut trupul tinerei într-o baltă de sânge. Inițial, aceștia au crezut că tânără a suferit un avort.

”Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare. Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun. Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită”, a mai spus tatăl Sharei pentru sursa citată.

Tatăl Sharei acuză autoritățile că nu s-au ocupat cum trebuie de cazul fiicei sale.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Ce a spus artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni au vrut ca versurile lui să inscripționate pe cruce: ”Nu sunteți singuri”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe filmare s-ar auzi și cum ambulanțierul ar fi sunat un șef. El i-ar fi spus că fata că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac pentru a-l scăpa pe adolescentul de 19 ani. La necropsie, medicii au descoperit și droguri în sângele Sharei. Acum, Matteo Gabor este reținut, alături de alți doi traficanți de droguri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI