Aceşti bani ar urma să ajungă la Direcţia Patrimoniu Naţional din cadrul ministerului Culturii şi vor fi folosiţi pentru reabilitarea unor monumente istorice şi a altor obiecte de patrimoniu, a anuntat Libertatea. Potrivit aleşilor care au avut această idee, o astfel de reglementare ar duce la reducerea evaziunii fiscale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ar fi o soluţie! La toate aceste tipuri de petreceri participă sute de oameni, iar de multe ori, patronii declară mult mai puţine meniuri decât au fost în realitate, deci fac evaziune fiscală. Cred că am putea reduce puţin evaziunea fiscală, am aduce nişte bani pentru a conserva şi reabilita obiectele de patrimoniu, dacă după fiecare petrecere organizatorul ar plăti maxim un leu pentru fiecare meniu pe care l-a servit invitaţilor”, a declarat un senator, membru al Comisie UNESCO din Parlamentul României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si