Close sidebar
Close sidebar

Taximetristii din Constanta nu au nicio rusine. Au triplat pretul doar pentru ca e cod rosu de ger: "Patineaza masina, consuma mai mult"

Taximetristii din Constanta au inventat tariful pentru cod rosu de ger! Nu este scris sau aprobat de nimeni, ci se comunica direct, in functie de clientul care intreaba. Motivul pentru care umfla preturile chiar si de trei ori este revoltator. ##VIDEO41923##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

-Sefu', pana la Dacia cat imi iei si mie? 25 de lei. 25 de lei???

-Daca vreau sa ajung si eu pana la Dacia, cat imi iei, sefu'? Sunt venit din gara, acum, nu mai pot....20 de lei

-Acum asa se merge, e gheata, zapada, se patineaza, nu mai e pretul care a fost.

Ingheti de frig, asteptand autobuzul cu orele, sau iti golesti buzunarele pentru o cursa cu taxiul? La Constanta, soferii aplica, fara rusine, preturi de 3 ori mai fata de cele afisate. Pe o distanta de nici 5 kilometri, care in mod normal ar costa 9 lei, iata tarifele de vreme geroasa.

Chiar daca distanta cursei scade, pretul ramane acelasi. De la gara, pana la primaria constanta sunt doar doi kilometri.

Cine nu te trimite in statia de autobuz intr-un mod grosolan, te refuza tacticos. Merita sa incinga motorul masinii doar pentru clientii cu dare de mana.

-15 lei, pana in Mamaia e 12 lei.
Lasam la 15 lei? E zi friguroasa de iarna... Nu, sefu, ca patineaza. Mai mult se consuma benzina

- E tarif de omenie. De omenie? Cu 10 lei in plus? Mi se pare ceva normal

Nu-i crapa obrazul de rusine nici cand se vede in fata camerelor. Taximetristul din imagini ne explica, pe un ton deranjat,  de ce isi jecmaneste clientii.


-Tariful e de rotile care merg pe masina. E tarif de iarna. Nu ti se pare normal? Uita-te si tu ce e pe asfalt, eu cred ca nu vii tu sa-mi schimbi bucsiile peste o saptamana.

-Dupa cateva zile, noi mergem acum ca pe un drum cu gropi. si dupa ce se termina, ne facem directia marea majoritate. 500-600 de lei directia, si se face.


-Trebuie sa puna ceasul, si in functie de cat arata ceasul, atata iti ia.  

Clientii care au apelat la taxiuri in ultimele zile, au facut sute de plangeri la protectia consumatorului, din cauza preturilor umflate.  Inspectorii iau in seama doar sesizarile insotite de bonul fiscal al cursei. Asadar, daca la destinatie  vi se cere o suma mai mare decat cea reala, cereti soferului bonul de la aparatul de taxat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI