Un tanar a povestit ca taximetristii din zona Regie cer preturi uriase. Pentru o cursa de 15 lei, acestia cer tarife de 150 de lei.

"M-am dus in staţia de taxiuri si m-au intrebat direct unde vreau sa merg. Am spus ca la Unirii si taximetristul mi-a spus ca preţul cursei este de 150 de lei. Asta in conditiile in care am mai mers cu taxiul pe traseul respectiv si nu am platit niciodata mai mult de 17 lei", a povestit un tanar pentru DCNews.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ba, in plus, pare ca si cursele Uber au inceput sa se scumpeasca. Acelasi tanar a declarat ca pentru aceeasi cursa ar fi trebuit sa plateasca intre 60 si 80 de lei. De precizat este ca tarifele Uber difera insa in funcţie de numarul de utilizatori din anumite zone, raportat la numarul de masini disponibile.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si