Close sidebar
Close sidebar

Te trec fiorii doar la auzul acestei povesti! O "mireasa-fantoma" terorizeaza o padure de langa Dumbraveni

In judetul Constanta exista unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din Romania. O naluca imbracata in straie de mireasa ar cutreiera nestingherita pe potecile din padurea de lânga satul Dumbraveni. Unii localnicii nu au mai indraznit sa intre in codru de zeci de ani.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O legenda inspaimantatoare a fetei imbracate in mireasa aduce teroare in padurea din Dumbraveni. Din mosi stramosi, codrul a fost numit Padurea Mireselor, iar unii localnici se jura ca e bantuit de o fantoma. Ar fi trait-o pe pielea lui un satean, care inainte sa-si dea ultima suflare, ar fi povestit prin ce a trecut.

Intreaga poveste care a sadit teama in mintile oamenilor ar fi pornit in urma cu cateva secole. O fecioara neprihanita ar fi fost ucisa in padure de niste talhari. Pentru ca ar fi murit nemaritata, tanara s-ar fi aratat celor vii ca o mireasa inspaimantatoare. De atunci, putini mai au curaj sa paseasca in codru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Se spune ca naluca imbracata in straie de mireasa inca mai bantuie acesti codri, iar daca prinde un barbat la miez de noapte ii fura mintea si sufletul.

Unii localnici din Dumbraveni nu cred insa nicio iota din legenda care circula pe ulite.

In realitate nu exista nicio dovada ca padurea ar fi bantuita de un spirit raufacator. Raman doar povestile spuse din generatie in generatie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI