Noua proprietară a cățelușului a descoperit abia după câteva luni de la achiziție ceea ce cumpărase, de fapt. Era clar că femeia nu cumpărase un Chihuahua.

Citește și: O artistă de 54 de ani a dispărut în condiții misterioase în timp ce își plimba câinii. Un suspect de 20 de ani, arestat după găsirea unui cadavru

Femeia păgubită, cu numele de utilizator @dionsapi pe TikTok, a postat pe profilul ei cât de entuziasmată a fost atunci când și-a strâns pentru prima oară în brațe cășelușul.

Mai mult, aceasta a explicat cât de greu i-a fost să găsească,  „în sfârșit”, rasa de câine foarte specifică, mai exact Teacup Chihuahua.

Țeapa pe care și-a luat-o o femeie după ce și-a cumpărat un Chihuahua. A plătit 300 de lire și e incredibil ce a primit. „M-a lăsat fără cuvinte”

A plătit 300 de lire și e incredibil ce a primit

[Sursa foto: New York Post]

Femeia a plătit 300 de lire pentru un câine care s-a dovedit a nu fi de rasă

Încântată de descoperirea pe care tocmai o făcuse, femeia a plătit cu bucurie 300 de lire, echivalentul a 400 de dolari, pentru ceea ce credea că este un Teacup Chihuahua. Din nefericire, a rămas fără cuvinte și a realizat ceea ce a cumpărat abia atunci când patrupedul a început să crească.

Țeapa pe care și-a luat-o o femeie după ce și-a cumpărat un Chihuahua. A plătit 300 de lire și e incredibil ce a primit. „M-a lăsat fără cuvinte”

Proprietara e îndrăgostită de cășelul ei

[Sursa foto: New York Post]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Acest cățel a ajuns în stare gravă la veterinar după ce a înghițit mai multe rățuște de cauciuc. A fost operat de urgență. Care este starea patrupedului acum

Tânăra a documentat pe TikTok cum cățelul continuă să crească în dimensiune, dar și în lungime. Abia după patru luni, femeia a realizat că fusese victima unei escrocherii.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, femeia a postat câteva imagini hilare ale cățelușului ei, îmbrăcat în ținute roz: „Dar o iubesc mai mult decât orice”.

Oamenilor nu le-a venit să creadă că animalul era un câine

Utilizatorii de pe TikTok s-au grăbit la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși propriile teorii despre ce fel de rasă era câinele, sau dacă chiar era un câine.

"Aia nu este o hiena?"

„OMG, AM ACEEAȘI URȘ DE JUCĂRIE EXACT AȘA!!!”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Familia care merge în patru labe îi derutează pe oamenii de știință: „Nu ar trebui să existe”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se părea că femeia nu a fost singura proprietara de câine care s-a îndrăgostit de animal după o astfel de înșelătorie.

„Am făcut asta... Am condus ore întregi pentru cățeluș”, a povestit un utilizator.

Un altul a adăugat: „Asta ni s-a întâmplat și nouă... lmao”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si