Close sidebar
Close sidebar

Temperaturi record in aceasta dimineata: două grade si strat de zapada de peste o jumatate de metru la Balea Lac

Sibienii şi turiştii prezenţi miercuri în judeţ se confruntă cu temperaturi care au scăzut foarte mult în ultimele 24 de ore atât în municipiul Sibiu, cât şi în zona înaltă de munte, la Bâlea Lac, potrivit meteorologilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

În municipiul Sibiu miercuri dimineaţa plouă şi termometrele indică plus 12 grade Celsius, după ce în urmă cu o zi era soare şi maxima era de plus 23.5 grade Celsius, scrie Agerpres.

La peste 2.000 de metri altitudine, în zona turistică Bâlea Lac, temperatura a scăzut cu şase grade de marţi până miercuri. Dacă marţi, la Bâlea Lac maxima a fost de plus 8,5 grade Celsius, miercuri dimineaţa temperatura a urcat la doar două grade Celsius. Stratul de zăpadă măsoară 66 de centimetri şi riscul de avalanşă este de gradul doi din cinci.

Prognoza meteo arată că temperaturile vor creşte de joi la Sibiu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI